Сир — продукт, який швидко псується або висихає при неправильному зберіганні.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор і розваги!
ПідписатисяПроте існують способи, які допомагають продовжити його свіжість і запобігти появі плісняви. Експерти з Virginia Hayward поділилися порадами в статті для видання Express.
При зберіганні сиру в холодильнику на його поверхні часто утворюється тверда скоринка через сухе повітря. Крім того, якщо сир залишити відкритим, він може втратити смак. Люди часто загортають його в харчову плівку або фольгу, але ці методи не є оптимальними.
Експерти пояснюють, що плівка не дозволяє продукту «дихати» і призводить до накопичення вологи, що сприяє росту бактерій. Фольга, хоч і краще плівки, все ж не є ідеальним варіантом, оскільки може надавати сиру металевий присмак і також утримує вологу.
Популярні статті зараз Гороскоп на 14 січня: хто з знаків Зодіаку зможе у вівторок зловити удачу Комунальники виставили ультиматум боржникам: готові приймати крайні заходи Допомагала людям любити свої "жирки": бодипозитивна 27-річна блогерка загинула під час вечері Українці отримають по 11 000 гривень: кому приготували нові виплати Показати щеНайкращий варіант — зберігати сир в пергаментному папері, оскільки вона дозволяє продукту "дихати" і захищає його від висихання. Після того як сир загорнутий у два шари паперу, його можна покласти в пластиковий контейнер і зберігати у верхній частині холодильника, де температура залишається стабільною.
Важливо уникати зберігання сиру у дверцятах холодильника, оскільки там температура постійно змінюється. Ці поради допоможуть зберегти сир свіжим і смачним на тривалий термін.
В попередній публікації ми розповідали про те, що природні вітаміни взимку більше не по кишені: ціни на фрукти стрибають вгору
Також Знай.ua інформував, в Україну завезли небезпечні фрукти: що слід перевірити
Раніше Знай.ua стало відомо про те, що паличка "докторської" вже по 489 грн: супермаркети змінили цінники варенки, сарделек і сала