Білоцерківський тікток-воїн продовжує записувати постановочні відосики (ВІДЕО)

    Білоцерківський тікток-воїн продовжує записувати постановочні відосики (ВІДЕО)

    Білоцерківський тікток-воїн, екссекретар Білоцерківської міської ради Дмитро Киришун продовжує записувати постановочні відосики

    Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Дмитра Киришина.

    Свій активний "воєнний" блог він веде ще з 2023 року. Тоді МК стало відомо, що Киришун не служив у армії, а ці всі його відео постановочні та не мають ніякого стосунку до кривавої російсько-української війни. У цих роликах він більше схожий на страшного кадирівця – ТікТок воїна, який стріляє в пустоту або по деревах у лісі.

    Більше про ситуацію: На Київщині з’явився ТікТок воїн з Білоцерківської міськради

    Востаннє він оприлюднив відео учора, 18 липня.

    Досить спекотно, але знайшов час зайнятися спортом на турніках і брусах,

    – написав Киришун.

    38-річний Дмитро Киришун у Білій Церкві відомий не тільки на політичній арені Київщини, а й в "авторитетних" кругах під "поганялом" "Діма-Звєзда". Як нам стало відомо, із правильного шляху Тік-Ток воїн зійшов у далекому 2006 році, коли проти нього було відкрито кримінальну справу по дуже серйозній статті – 121-ій (навмисне тяжке тілесне ушкодження). Втім, так і не покарання не отримав.

    Уже у 2008 році Киришун почав займатися формуванням різних груп, що спеціалізувалися на забезпеченні силової підтримки рейдерських захоплень підприємств в Україні. До цих угрупувань входили здебільшого спортсмени Білоцерківщини. Саме цих "тітушок" підвозили на Майдан Незалежності під час Революції Гідності не без участі Киришуна.

    Детальніше: Перші великі гроші: Як білоцерківський ТікТок-воїн розбагатів на обмані нещасних

    Як повідомляють вкрай поінформовані джерела в правоохоронних органах, екссекретар Білоцерківської міської ради "відвантажив" через посередників 50 тисяч доларів продажним суддям. Перед тим всім можливим та неможливим слідчим "відхрустів" у різний час під сотню, щоб позакривати справи за побиття, погрози та інші веселі історії. Ще "полтінік" прийшлось роздати на "порєшать", щоб не поїхати воювати не з кропивою, а з москалями на передку,

    – розповів білоцерківський активіст.

    Актуально: Звідки в білоцерківського тікток-воїна сотні тисяч доларів готівки?

    До слова, платив Киришун суддям також для того, щоб його поновили на посаді. Так, Київський окружний адміністративний суд рішенням від 20 травня 2024 року визнав протиправним та скасував рішення Білоцерківської міської ради від 30 листопада 2023 року про дострокове припинення повноважень та звільнення секретаря міської ради Дмитра Киришуна. Його поновили на посаді.

    Детальніше: Ексгенпрокурор тиснув на суддів для позитивного рішення щодо поновлення Киришуна на посаді

    Але для офіційного повернення Дмитра Киришуна до виконання обов’язків необхідно рішення депутатів міської ради. Втім, рішення суду Білоцерківська міська рада оскаржуватиме.

    Більше про ситуацію: Повернення не буде: Білоцерківська міськрада буде судитись з екссекретарем

    Варто зазначити, що Киришун погрожував журналісту Геннадію Прищепчуку. Так, 6 липня 2023 року на Youtube-каналі "Київський регіон" було оприлюднено інтерв’ю журналіста видання “Слово і діло” Геннадія Прищепчука. У ньому медійник розповідає про те, що розпочав розслідування діяльності тодішнього секретаря Білоцерківської міськради Дмитра Киришуна.

    Після чого, за словами журналіста, до його доньки на роботу прийшли двоє людей, які її ображали та залякували. Геннадій у відповідь записав відео, на якому закликав припинити подібні дії, інакше, він пообіцяв відреагувати. Вочевидь це не допомогло. Адже через тиждень, як розповів чоловік, ті самі люди знайшли його доньку вже на іншій локації. Геннадій пішов рятувати її від незнайомців, дорогою ж його перестрів невідомий молодик. Після нападу Геннадій звернувся до поліції. Правоохоронці наступного ж дня знайшли одного із винуватців.

    Геннадій припускає, що саме Кришун влаштував його побиття. Він говорить, що чиновник надає перевагу кулакам для вирішення питань. Цікаво, що, за словами Геннадія, під час допиту секретар міської ради написав заяву, наче журналіст погрожував йому, хоча пан Прищепчук заперечує таку розмову.

    Деталі ситуації: Білоцерківське "Чикаго": як прокурори, поліція та судді з бандитами об’єдналися проти одного журналіста

    Ці та інші випадки підтверджують, що у Білу Церкву повернулися 90-ті. Переслідування журналістів, сафарі на громадян, хабарництво серед керівництва поліції та абсолютна безкарність. Саме так останнім часом можна охарактеризувати діяльність правоохоронців у найбільшому місті столичного регіону. Нещодавно цей список поповнився дорожньо-транспортними пригодами за участю поліцейських.

    Так, у травні білоцерківський поліцейський на автівці "Honda" на шаленій швидкості перетнув дві суцільні смуги, проїхав на червоне світло та зіштовхнувся з легковиком марки "Citroën". Потім автівку занесло на тротуар, де стояли сміттєві баки, а поруч проходили люди, які, на щастя, не постраждали.

    Очевидці ДТП стверджують, що водій "Honda" намагався втекти з місця події разом зі своїм собакою. Показово й те, що в салоні автівки він залишив травмовану пасажирку, яку згодом медики ушпиталили у стані середньої тяжкості. Додамо, що, коли керманича затримали, той відмовився проходити перевірку на стан алкогольного сп’яніння.

    Актуально: Заповідник 90-х: як провалилася поліцейська реформа в Білій Церкві

    А у червні у Білій Церкві стався конфлікт між відвідувачами ресторану "Бельведер". Під час інциденту одним із учасників було здійснено погрози та була спроба застосування (застосовано) бойовий пістолет. Серед інших на святкуванні були присутні власник цього комплексу відпочинку депутат міської ради Хлєбніков, місцевий підприємець Катаєв, депутат обласної ради Савчук. Також там був заступник начальника управління поліції, який врегульовував конфлікт та в процесі забрав та розрядив пістолет.

    Розслідування не ведеться через відсутність заявників. Але місцеві жителі та працівники ресторану розповіли, що патрульна поліція отримала "кашкет цукру" за неафішування "прикрого непорозуміння".

    Більше про ситуацію: "Білоцерківське Чикаго" або "сафарі" на громадян та безкарність мажорам