60% мостів Києва на межі обвалення: "Друзям усе, а іншим – закон України"

    60% мостів Києва на межі обвалення:

    В ефірі "Ми-Україна" були оприлюднені шокуючі дані про стан мостів у Києві, про що заявив голова постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестиційної діяльності.

    Андрій Вітренко розповів, що понад 60% мостів столиці перебувають у вкрай аварійному стані. Це викликає серйозні побоювання серед мешканців та становить реальну загрозу безпеці.

    Міст Патону — фото News one
    Міст Патону — фото News one

    Глава комісії висловив стурбованість тим, що влада міста вважає за краще вкладати кошти в невеликі "вау-ефекти" проекти, замість того, щоб ефективно керувати ремонтом та обслуговуванням інфраструктури.

    Цей підхід, на його думку, не лише не вирішує поточні проблеми, а й створює реальну загрозу для мешканців міста:

    "Місто Київ керується законом – "Друзям все, а іншим закон України", – не стримався Вітренко.
    Північний міст
    Північний міст

    Нагадаймо, що 19 червня мешканці столиці стали свідками часткового обвалення Повітрофлотського мосту, що стало свідченням бездіяльності та непрофесіоналізму влади. Розгнівані кияни вимагають конкретних дій від влади, щоб запобігти подібним інцидентам у майбутньому та забезпечити безпеку на дорогах міста.

    Раніше ми писали про те, куди підуть гроші, які з нас "здеруть" за світло: блогер вказав на зарплату та забаганки директора Енергоатому

    Крім того, Знай.ua повідомляв, що у нас відключають тричі на день, а у сусідів — завжди "горить": у Yasno назвали причину несправедливості

    Також наш портал розповідав про землетруси та катаклізми: які наслідки війни відчує Україна