SKYLERR зняла свою кандидатуру з Нацвідбору на Євробачення-2024: "В піар-перегонах мені не цікаво"

    Читать на русском

    SKYLERR зняла свою кандидатуру з Нацвідбору на Євробачення-2024:

    SKYLERR зняла свою кандидатуру з Нацвідбору на Євробачення-2024 : "В піар-перегонах мені не цікаво"

    Учасниця Національного відбору на Євробачення-2024 SKYLERR зняла свою кандидатуру за декілька годин до оголошення переможця. Зробила вона це нібито через масштабний збій у роботі застосунку "Дія", в якому проводилося глядацьке голосування.

    Виконавиця вважає, що голоси через проблеми в роботі застосунку можуть зарахуватися некоректно, а отже й результати будуть нібито сфальсифіковані. Про своє рішення зняти кандидатуру з Нацвідбору вже після виступу у фіналі SKYLERR повідомила на особистій сторінці в Instagram у неділю, 4 лютого.

    "Важке рішення, правда, але я знімаю свою кандидатуру в Нацвідборі на Євробачення-2024. Це рішення далось мені складно, але все ж таки я про творчість, про музику, про сцену, про шоу, про працю, про пісню, про своїх людей, про вас, про усіх нас. Все, що відбувається зараз – це вже не про вищесказане, і не про мене. На жаль, голосування в моменті вже не повернути, а я довіряю саме моменту. "Дія" працювала вночі, зранку вона знову не працювала, зараз, як мені відомо, вона знову працює. Голоси могли зарахуватись некоректно. Я розумію, що це велика система, це збій і у всіх однакові умови, але знову ж таки, я за голосування прозоре і зрозуміле, яке в моменті", – аргументувала своє рішення SKYLERR.

    Співачка натякнула, що вважає Нацвідбір не лише вокальним конкурсом, а й піар-перегонами, де, очевидно, шансів перемогти більше в тих учасників, у розкрутку яких вклали більше грошей.

    "У цих піар-перегонах, які склались через цю ситуацію, брати участь мені не цікаво, "немає переможців в цьому марафоні" – слова з моєї пісні, які на сьогодні як ніколи актуальні. Я залишаюсь вірна собі і своїм меседжам, своїм сенсам, які несла я і моя пісня. Будь ласка, якщо не вийшло докричатись через пісню, почуйте зараз! В будь-яких ситуаціях залишайтесь людьми, бо "Час спливає"! Не втрачайте себе і не втрачайте один одного", – додала вокалістка.

     xdideeieuieuant

    SKYLERR, справжнє імʼя якої Валерія Кудрявець, також подякувала команді, яка допомагала поставити її номер до фіналу Нацвідбору, та родині й усім близьким людям за підтримку.