На фронті загинув учасник Революції гідності Роман Панькевич

    Читать на русском

    На фронті загинув учасник Революції гідності Роман Панькевич

    На фронті загинув учасник Революції гідності Роман Панькевич

    У боях проти російської окупаційної армії загинув учасник Революції гідності Роман Панькевич. Життя воїна обірвалося внаслідок мінометного обстрілу під Красногорівкою Донецької області.

    Роман Панькевич служив на посаді стрільця-гранатометника у військовій частині А7271. Про це у "Фейсбуці" повідомляє Сокальська міська рада.

    "З сумом повідомляємо, що 19 квітня 2024 року в результаті мінометного обстрілу під Красногорівкою Донецької області загинув наш захисник Панькевич Роман Зіновійович, 1980 р.н., житель м. Сокаль. Ніс службу стрільцем-гранатометником стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти військової частини А7271. Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого з приводу непоправної втрати. Вічна пам’ять Герою", – йдеться у повідомленні мерії.

    Побратим загиблого воїна Микола Коханівський повідомив, що у Романа залишилися двоє дітей та дружина. Також він наголосив, що захисник ще з 2014 року захищав Україну від російських окупантів.

    Роман Панькевич був активним учасником Помаранчевої революції та Революції гідності, онуком повстанця. Поховають воїна 26 квітня о 12:00 у Сокалі на Львівщині, у греко-католицькому храмі Святих Петра та Павла.

    Без батька залишилося двоє діточок: на фронті загинув учасник Революції Гідності Роман Панькевич. Фото qkxiqdxiqdeihrant

    Без батька залишилося двоє діточок: на фронті загинув учасник Революції Гідності Роман Панькевич. Фото