Зеленський про військову допомогу Україні: буде необхідна зброя - поламаємо хребет Путіну

    Читать на русском

    Зеленський про військову допомогу Україні: буде необхідна зброя — поламаємо хребет Путіну

    Зеленський про військову допомогу Україні: буде необхідна зброя — поламаємо хребет Путіну

    Україна "зламає хребет" російському диктатору Володимиру Путіну, якщо партнери зроблять конкретні політичні кроки, а ЗСУ отримають необхідне озброєння.

    Про це повідомляє президент України Володимир Зеленський під час звернення до учасників дельфійського економічного форуму.

    "Не треба бути надто позитивними, тому що війна, і проти нас серйозний ворог. Але давайте будемо реалістами, а не песимістами. Сьогодні ситуація стабілізована. Буде потрібна зброя, конкретні політичні кроки наших партнерів — ми поламаємо хребет Путіну", — сказав Зеленський.

    Він зазначив, що все, що є на озброєнні та складах партнерів, зокрема системи ППО, артилерія та далекобійна зброя, дуже важливе для України і точно розблокує наше небо.

    "Я вже не вперше про це говорю. Системи ППО, артилерія, далекобійна зброя. Крапка. Не так багато. Я розумію, що партнери і так допомагають чим можуть, але чим можуть мало. Цього мало, щоб перемогти Путіна, якщо не хочуть, щоб Путін втягнув мир у Третю світову війну", — наголосив президент.